Medlemsorganisationer 团体会员

CNS KINA CONSULTING

CNS Kina gör det enklare för skandinaviska företag att göra affärer med och i Kina. I deras tjänster igår b.la att förmedla kontakter, marknadsundersökningar, förhandlingar, varuprovhantering, kvalitets- och produktionskontroll m.m.

盛世中国 贸易投资顾问公司立足于瑞典, 致力于帮助北欧公司投资中国及中国人投资瑞典。我们也帮助多家瑞典公司采购中国产品,“质量第一、客户第一、服务第一”是我们公司秉承的宗旨。通过中西文化的结合, 我们愿意作为中国和北欧商务和文化的桥梁, 促进北欧和中国的商务和文化的交流。

Kejsaren

Kejsaren är:
Ted Rylander
sinolog, föredragshållare, gymnasielärare och reseledare.

999 KINA Import Handelsbolag

999 Kina arbetar med import av utvalda varor med hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris från Kina till i huvudsak den skandinaviska marknaden. De har en liten och effektiv organisation med kontor både i Kina och i Sverige. Funderar du på att importera varor från Kina och är i behov av en pålitlig och erfaren partner på plats både i Kina och i Sverige, då är 999 Kina din importpartner. Du kan använda dem som ballplank under inköpsprocesser eller så gör de hela jobbet, 999 Kina fungerar som din inköpsavdelning

我们帮助多家瑞典公司采购中国产品, 产品种类设及建材, 印刷品, 医疗卫材,家具,包装材料及礼品等。欢迎加盟成为我们的供应商.

Saigon Restaurang

Saigon restaurang erbjuder dig att prova de varierande rätter som den vietnamiska köket har att erbjuda.

Transformé Skönhetssalong

Ivy Fredriksson
Hudterapeut(CIDESCO, ITEC)

Ansiktsbehandlingar, ögonfrans- och brynfärgning, ögonfranspermanent, vaxning, permanent hårreducering, manikyr, specialiserad handvård, nagelförstärkning, nageldekoration, make-up konsultation.

Sveavägen 2A, 6tr
702 14 Örebro
Telefon: 0702 43 99 58
E-post: transforme.ivy@gmail.com

Wadköpings Utbildningscenter

Wadköpings UC är ett utbildningscenter med inriktning på bland annat logistik och handel. Här bedrivs många utbildningar både på gymnasienivå och för vuxna i nära samarbete med näringslivet i Örebro. Wadköping UC är första skolan i länet med inrikning Kina/Asien.  På  inriktning läser student mandarin 200 poäng, samtidigt som flera av de övriga ämnena, till exempel samhällskunskap, färgas av inriktningen. Även ämnen såsom ekonomi, handel, turism och logistik ingår och det sista året har de som mål att kunna göra en studieresa till Kina.

Wadköpings UC 是一所以商业和物流专业为主的教育中心, 其中包括职业高中和成人教育. 该校是瑞典第一所为高中生提供以中国和亚洲为主科的学校, 学生除了学习普通话200个学分,还可以选修学习社会常识, 经济,商业, 旅游以及物流管理和运输业课程.

Stödjande organisationsmedlem

Conventum

Conventum är en av Sveriges största och modernaste anläggningar för möten. Conventum kan stoltsera med en flexibel kongresshall anno 2004, 23 seminarielokaler i prisbelönt 60-tals arkitektur och en helt ny arena med 4800 kvm till mässor, fester och konserter (klar i mars 2008). Allt beläget i centrala Örebro med gångavstånd till kommunikationer, hotell, shopping och nöjen. Välkommen till Conventum – personligt, proffsigt och enkelt tar Conventum hand om ditt möte, litet som stort!

CONVENTUM 位于OREBRO市中心, 是瑞典最大和最现代化的会议中心之一, 拥有23 个多功能会议厅和4800平方的展览馆.